15 locuri superbe pe care trebuie să le vizitezi înainte de a fi pline cu turiști

Cînd vrem să mergem într-o vacanță suntem tentați să alegem cele mai populare locuri. Din anumite motive credem că cu cît sînt mai mulți turști cu atît trebuie să fie mai tare locul. Dar acest lucru nu este întodeauna valabil. În jurul lumii exista nenumarate destinații extrem de frumoase care nu au devenit înca suficient […]

Cînd vrem să mergem într-o vacanță suntem tentați să alegem cele mai populare locuri. Din anumite motive credem că cu cît sînt mai mulți turști cu atît trebuie să fie mai tare locul. Dar acest lucru nu este întodeauna valabil. În jurul lumii exista nenumarate destinații extrem de frumoase care nu au devenit înca suficient de populare.

Am ales 15 locuri magice unde ve-ți putea scăpa de agitația mulțimilor și să vă puteți bucura de liniște.

 

Sursă : brightside.me

Jose Ignacio, Uruguay

Jose Ignacio, un sat mic de pe coasta de sud a Uruguayului, a evoluat în locul cel mai chic din America Latină. Aici trăiesc doar 300 oameni, dar în timpul iernii (adică în vara Americii de Sud), acest oraș este înfundat cu superstaruri din America Latină, cum ar fi Shakira. Aici puteți găsi hotele și restaurante de lux. Este locul perfect pentru persoanele care au mijloacele pentru a se bucura de lux, dar nu pot găsi intimitatea pe care și-o doresc.

 

 

 

Koh Rong, Cambodgia

Koh Rong este o insulă în provincia Sihanoukville din Cambodgia.Este cunoscut pentru golfurile sale nisipoase și recifele de corali, ca cele din jurul Pieriei Koh Rong. Pe teritoriul țării, terenul dens al junglei este dotat cu palmieri de nucă de cocos și cascade. Dacă doriți o pauză de civilizație, atunci cu siguranță trebuie să vizitați insula Koh Rong. Aici există doar tăcere, sate de pescuit pașnice și o natură nealterată. Koh Rong este uneori descris ca fiind “ce Thailanda a fost acum 20 de ani”.

Bangladesh

Bangladesh, la est de India, în Golful Bengal, este o țară din Asia de Sud marcată de verdeață luxuriantă și multe căi navigabile.Bangladesh este un teren frumos frumos, cu o cultură diversă și o istorie bogată. Turismul nu este un sector deosebit de bine dezvoltat al economiei, deși există numeroase locuri de interes: conacele Maharaj, cea mai mare coastă de mangrove din lume și cea mai lungă plajă a planetei.

 

Sofia, Bulgaria

Bulgaria este cea mai accesibilă capitală a Europei. O noapte într-un hotel de patru stele costă mai puțin de 100 de dolari. Cină pentru doi, cu o sticlă de vin de casă, este aproximativ 40 de dolari.

Sofia este unul dintre cele mai ieftine orașe turistice de acolo, cel puțin în comparație cu alte capitale europene. Orașul principal al Bulgariei este bogat de arhitectură istorică uluitoare, care vă va uimi. Potrivit unor experți, Sofia nu va mai rămâne pe fundalul industriei turistice mult timp – foarte curând va fi descoperită de tot mai mulți oameni și va fi inundată de turiști.

Ambergris Caye, Belize

Ambergris Caye este numele celei mai mari insule din Belize. Istoria insulei datează din zilele refugiaților maya, pirați europeni și mexicani, care au fugit în timpul războiului din Caste. Descendenții din Mexic constituie astăzi cea mai mare parte a populației insulei. Economia insulei a fost odată dependentă de industria de nucă de cocos, urmată de industria pescuitului, dar acum depinde de turism. Insula Ambergris Caye are o istorie bogată. Toți canșii indieni, vânători de balene și buccaneeri au trăit acolo. Ambergris Caye atrage astăzi pe scafandri din întreaga lume – este situat în apropierea Belize Barrier Reef, care este al doilea recif în lume.

Myanmar

Myanmar (fosta Birmania) este o națiune din Asia de Sud-Est, cu peste 100 de grupuri etnice, învecinate cu India, Bangladesh, China, Laos și Thailanda. Myanmar, cunoscută și sub numele de Burma, este o țară mică din Asia de Sud-Est. Cuvântul “Myanmar” înseamnă “rapid” și există un motiv întemeiat pentru aceasta: doar aproximativ 300.000 de persoane au vizitat țara în 2010, dar trei ani mai târziu, numărul a ajuns la peste 2 milioane de turiști. Turismul din țară se dezvoltă rapid, dar mai este încă timp să mergem pe o barcă pe insula  izolată Inle și să prindem apusul de soare care reflectă pe Shwedagon Paya.

Roatan, Honduras

Roatan este cea mai mare și cea mai populată din Insulele Bay de pe coasta continentală Honduras. Insulele Bay fac parte din cel de-al doilea mare sistem de recife de pe planetă (în spatele Marelui Barrier Reef, cred). Reciful trece de la Mexic până la Belize și în jurul Hondurasului. Reciful trece foarte aproape de Insulele Bay, foarte aproape de mal. În multe puncte, puteți să faceți scufundări de pe țărm și să vedeți recifele. Căptușeli de croazieră au început să viziteze coasta Roatan abia în anul 2005. Adevărat, probabil pentru că Honduras nu este unul dintre cele mai sigure locuri din lume. Roatan a început să câștige popularitate cu apariția unor scafandri, care vin pe insulă pentru a vedea reciful de barieră mezoamerican. Pe insula în sine, aveți șansa de a merge la pescuit, și puteți explora, de asemenea, arhipelagul Cayos Cochinos.

Apulia, Italia

De asemenea, cunoscut sub numele de “Le Puglie” în forma plurală, această regiune conține, de fapt, multe suflete. “Călcâiul cizelului italian”, Apulia este o regiune fermecătoare care poate fi vizitată pe tot parcursul anului și este suspendată între natură, istorie, tradiție, gust și spiritualitate. O vacanță în Apulia va fi cu siguranță memorabilă: marea albastră, pământul roșu, apusul de soare de aur și, cel mai important, localnici foarte ospitalieri. Pe lângă plajă, există numeroase locuri de interes pe care le puteți vizita: castelul Bari, bazilica Santa Croce și muzeul arheologic din Rignano Garganico.

Zambia și Zimbabwe

Victoria Falls este una dintre cele mai înalte cascade din lume, deci merită vizitată. Apoi puteți alege din toate activitățile oferite acolo: zboruri pitorești, safari cu cai, croaziere pașnice fluviale pe partea superioară a obiectivului Zambezi sau rafting. Da, știm – acest loc minunat, este deja cunoscut tuturor. Dar, multi nu știu ca el se află aproape de Parcul Național Hwange. Parcul este enorm – 14.600 de km2. Acesta are lacuri, plante rare și animale și păsări africane sălbatice. Hwange este mândru de elefanții săi (există peste 30.000 dintre ei).

Busan, Coreea de Sud

Cel de-al doilea oraș ca mărime din Coreea de Sud este cunoscut pentru piața de pește colosală. Excursiile de sus ale țărmului includ vizite la Turnul Busan, Parcul Taeshin și plajele aglomerate de la Haeundae. Turiștii vor dori, de asemenea, să experimenteze priveliștile extraordinare de la Cetatea Kumjongsansong sau să asculte scandalul călugărilor din Templul Tongdosa. În timp ce hoardele turiștilor se îndreaptă încă spre Seul, ar fi bine să vizitați cel de-al doilea oraș din Coreea de Sud, Busan. De multe ori se numește “capitala de vară a Coreei” datorită numeroaselor sale plaje. În plus, Busan este renumit pentru muzeul său de artă, sanctuarul de păsări deschis și piața de pește.

Manila, Filipine

Manila, capitala Filipine, este unul dintre cele mai aglomerate orase din lume.  aproape de trei ori densitatea Manhattanului. Manila este al doilea oraș ca mărime din Filipine. Se mândrește cu mâncăruri delicioase și ieftine. O cină cu trei feluri de mîncare în Manila vă va costa doar 18 dolari, în timp ce în aproape orice alt oraș mare veți obține același lucru pentru 95 USD. Orașul are, de asemenea, numeroase atracții: biserici vechi, palate frumoase, mănăstiri și muzee.

Phu Quoc, Vietnam

Acest paradis tropical liniștit, plutește în apele calde turcoaz în Golful Thailandei, 50 km de continentul vietnamez și un zbor de 50 de minute de la Ho Chi Minh City (Saigon). Phu Quoc devine bine cunoscut pentru plajele uimitoare, mediul natural neatins, atmosfera ușoară și relaxată, localnicii prietenoși și scuba diving fantastic și snorkelling. Phu Quoc este pur și simplu paradis. Insula este înconjurată de plaje cu nisip alb, zăpadă albă, apă curată ca și cristalul și jungle verzi de smarald. Aici puteți face scufundări, canotaj și vizitarea diferitelor ferme. O vacanță pe Phu Quoc oferă șansa de a experimenta un sentiment extraordinar de unitate cu natura.

York, Marea Britanie

Capitala antică a Yorkshire este York, unul dintre marile orașe ale lumii medievale. Încă înconjurat de zidurile sale antice, orașul este dominat de vârfurile crescânde ale York Minster, cea mai frumoasă biserică gotică din nordul Europei. York este unul dintre cele mai frumoase și vechi orașe din Anglia. Are tot ce ar trebui să existe într-un oraș englezesc – pub-uri, case de ceai, cafenele, biserici, clădiri vechi și așa mai departe. Una dintre principalele atracții ale orașului York este catedrala cu adevărat magnifică (deja mai veche de 500 de ani). Există șanse ca tot mai mulți turiști să se grăbească la York în următorii ani, grăbiți-vă și bucurați-vă în pace!

Kep, Cambodgia

Kep este în prezent un oraș adormit pe litoral, renumit pentru fructele de mare și rămășițele spinoase ale  trecutului decadent. Începând cu 1908, Kep a fost destinația preferată a Elitei franceze care trăiește în Cambodgia. Kep este renumit pentru restaurantele sale fantastice și vilele scumpe. Deși după ani de război civil, Riviera colonială a fost lăsată în ruine, Kep este un loc minunat pentru relaxare.

Salinas Grandes, Argentina

Orașul Salta este cunoscut pentru cultura nord-est-argentiniană  a alimentelor și a vieții de noapte, dar sălbăticia din afara orașului este ceea ce face cu adevărat această provincie argentină spectaculoasă. Pământul aici se transformă în deșerturi uscate, cactus și cireșe de alpacuri de roaming, apartamente de sare de culoare albă, învelite de cerul albastru de cobalt, pe dealurile antice un curcubeu de sedimente colorate, toate înconjurate de prezența puternică a Munților Anzi. O mare mlaștină de sare, lungă de 250 km și o lățime de 100 km care când plouă, se transformă într-o oglindă gigantică. Deși multe căi ferate și drumuri străbat această regiune, Salinas Grandes, este încă considerat inaccesibil și, prin urmare, nu este atât de popular în rândul turiștilor.

 

TRAVEL & FREEDOM

Are you daydreaming about creating a travel blog where you could share your experiences with others, but you have no idea how to start one?


Cum poți face 630$ lunar cu poze pe Instagram și un share pe Facebook?

Cu câțiva ani în urmă Internetul era ceva complicat pentru mulți oameni. Azi și cei de 80 ani știu de YouTube și Viber.

Acum poți să faci bani pe internet cu un smartphone și un simplu share pe rețelele de socializare.

Cum poți câștigia de la 25$ pentru o poză din vacanță?

Tot mai multe companii preferă promovarea pe rețelele de socializare deoarece eset mai eficientă și mai ieftină decât publicitatea tradițională.

Oricine poate face bani cu această aplicație, fără să fii vrio vedetă super cunoscută.

Cum să-ți creezi propriul blog sau un site de vânzări online fără cunoștințe tehnice?

Crează site în 15 min.

Câteva clik-uri urmărind pașii din ghid și ai site.

Alege design și adaugă conținut

Alegi cum să arate site-ul tău și adaugi conținutul.

Promovează și câștigă bani

Promovează site-ul și monetizează traficul.

Distribuie linkul