Detoxifierea corectă a organismului – un procedeu absolut necesar pentru sănătatea noastră.

Află care sunt problemele cauzate de toxinele din organismul nostru și cum poți ține o cură de detox cu produse 100% naturale, simplu, sănătos și fără diete complicate.

Detoxifierea organismului este un proces necesar ce presupune eliminarea toxinelor acumulate în corp. Medicii nutriționiști recomandă cel puțin două astfel de cure pe an. Specialiștii estimează că în timpul unui an, o persoană poate acumula pana la 4 kg de toxine.

Atunci când organismul are nevoie de o cură de detoxifiere, acesta va transmite semnale caracteristice, oboseală nejustificată, manifestata prin stări de somnolență și lipsa energiei, fiind primul simptom. De asemenea, durerile de cap, stările de anxietate și nervozitate excesivă, pungile sub ochi, coșurilor și punctele negre pe piele, tulburările gastrointestinale, ca balonarea, constipația și diareea, sunt semne că organismul este încărcat de toxine.

Nu există magie, dar există produse 100% naturale care ajută organismul la eliminarea eficientă a toxinelor acumulate în ficat și colon, iar rezultatele le puteți vedea mai sus.

În fiecare zi, corpul nostru intră în contact cu toxine pe care le găsim sub diferite forme: în produsele de curățenie, băuturi alcoolice, fumul de țigară, poluare, în produsele de make-up, parfumuri ș.a.m.d. De asemenea, unele substanțe toxice nu sunt la fel de ,,vizibile’’, găsindu-se sub formă de pesticide și erbicide pe fructele și legumele care nu sunt spălate înainte de a fi consumate și, totodată, sub formă de aditivi în produsele preambalate.

Pâinea, dulciurile, biscuiții sunt pline de E-uri, adică îndulcitori, conservanți, amelioratori și stabilizatori de aromă. Animalele sunt hrănite și tratate cu hormoni de creștere și antibiotice. Margarina și peștele comercializate sunt contaminate cu mercur. Vasele din aluminiu în care gătim precum și apa potabilă conțin chimicale și metale grele. De asemenea cosmeticele, produsele de îngrijire corporală sau detergenții sunt pline de toxine. Toate acestea afectează buna funcționare a organismului. Dacă organismul nu reușește să elimine la timp toate aceste toxine, țesuturile si organele lui, vor fi afectate drastic.

Majoritatea moleculelor produse de corpul nostru în fiecare zi sunt pentru a scăpa de produsele reziduale. Avem nevoie de sute de enzime, vitamine și alte molecule pentru a ajuta corpul să scape de deșeurilor nedorite și a substanțelor chimice. Deși cea mai mare parte a lucrării este făcută de ficat și de tractul intestinal, rinichii, plămânii, sistemul limfatic și pielea sunt toate implicate în acest sistem complex de detoxifiere.

Știai că în timpul detoxului, cu asemenea poze pe Instagram, poți să faci și bani în plus? Instagram are o putere deosebită de a motiva oamenii. Vei afla mai târziu cum poți obține bani în plus în timp ce ai grijă de sănătatea ta. Citește până la final.

Ingredientele miraculoase 100% naturale, pentru detoxifiere: Zeolit, Chlorella, Spirulina, Chia, Clorofila, Ghimbirul și Cărbunele activ.

Zeolit – considerat cel mai bun detoxifiant încă din antichitate.

Zeolitul este un mineral vulcanic ce vă poate transforma sănătatea cu adevărat. Fără să exagerăm, beneficiile zeolitului sunt susținute de studii științifice ce atestă proprietățile miraculoase ale sale de a elimina toate metalele grele din organism în doar 6-8 ore, fără a elimina mineralele și nutrienții din organism.

Zeolitul este un mineral natural apărut acum milioane de ani, în urma contactului lavei vulcanice fierbinți, cu apa mării. Este utilizat de mii de ani în medicina pentru prevenirea diverselor afecțiuni și menținerea frumuseții. Este cunoscut pentru capacitatea sa uimitoare de a preveni și vindeca unele dintre cele mai periculoase boli: cancerul de prostată, cancerul de piele și bolile de iradiere, pulmonar, bucal și faringian, cancerul de sân, stopează diareea, tratează infecțiile intestinale, gastrită, sistemul imunitar slăbit, tratează candidoza și artrita, autismul și infertilitatea la bărbați.

Formula sa cuprinde patru ingredienți importanți pentru sănătate: calciu, magneziu, potasiu și sodiu.

Datorită structurii sale asemănătoare fagurelui, zeolitul atrage și absoarbe metalele grele și toxinele încărcate pozitiv, fără a elimina electroliții benefici și vitali. Zeolitul funcționează la nivel celular și ajută la menținerea nivelului echilibrat al pH-ului în organism.

Tratamentul cu zeolit pervine 20 de afecțiuni și reduce riscul de apariție a cancerului. S-a demonstrat științific că zeolitul micronizat elimină toxinele cauzatoare de cancer. Peste 75% din cazurile de cancer sunt provocate de toxinele variate din organism.

Cura cu zeolit previne si tratează constipația și de asemenea ajută la refacerea tranzitului intestinal. Ajută ficatul, vezica biliară, rinichii și colonul. Este indicată și în afecțiunile cronice precum hemoroizi, acnee, psoriazis, diabet, reumatism, artrită sau cancer.

După un tratament, pe bază de zeolit, încep să apară semne ca detoxifierea organismului și îmbunătățirea funcțiilor vitale, creșterea rezistenței sistemului imunitar, creșterea nivelului de energie, reducerea apariției semnelor de îmbătrânire, absoarbe și neutralizează toxinele din piele și reduce atacul radicalilor liberi.

Chlorella – alga minune care conține cea mai mare cantitate de clorofilă dintre toate plantele.

Molecula de clorofilă are o structură identică cu cea a moleculei sângelui uman, cu o singură excepție (un atom de magneziu în locul unuia de oxigen, ca în cazul hemoglobinei).

Chlorella, la fel ca și alga înrudită cu ea, spirulina, reprezintă una dintre cele mai vechi tipuri de alge care sunt cunoscute pe planetă. Este un supliment alimentar natural care energizează organismul, hrănește și susține sănătatea sistemului imunitar, regenerează și detoxifiază organismul de contaminarea cu metalele grele din mediu sau mâncare, reduce inflamațiile, susține funcționarea optimă a creierului, sistemului digestiv și ficatului. În plus te protejează de radiații și te poate ajuta să slăbești sănătos.

Chlorella a fost recunoscută ca medicament odată cu primele zboruri în spațiu. Cosmonauții aveau încă de atunci o dietă bazată pe această algă minune ce îi ajuta să își păstreze tonusul muscular, îi apăra de radiațiile din afara atmosferei Pământului și de câmpurile electromagnetice de la bordul navelor.

În afara conținutului bogat în clorofilă (3-5% din conținut), are în compoziția sa acizi grași esențiali, proteine, glucide, lipide, o mulțime de micronutrienți, minerale (zinc, fier, magneziu, fosfor, calciu, iod, potasiu), vitamine (A, B1,B2, B3, B6, B12 ,C,E, K), betacaroten, biotina, carotenoizi și toți aminoacizii esențiali. Uscată, Chlorella conține 45% proteine, 20% carbohidrați, 20% grăsimi, 5% fibre și 10% minerale.

Exemplu de prețuri pe o promovare, pentru conturi de la 100 până la 10.000 followeri.