Cum să câștigi pentru un click până la $25

Lupa dintre companiile de turism îți aduce bani în buzunar pentru călătorii. Booking.com, Airbnb.com și alte companii online îți oferă ție și prietenlior tăi comisioane la înregistrarea pe site-urile lor, pentru ași atrage noi clienți.

Este mai simplu decât crezi să faci bani online în ziua de azi.

De aceea vezi tot mai multă lume câștigând bani pe Instagram, Facebook, Youtube, Amazon sau travel blog.

Chiar și TU poți să faci bani online foarte simplu, și e în interesul tuturor ca cât mai multă lume să știe aceasta, pentru că în final cel mai mul au de câștigat companiile mari.

Companiile mari ca Thomas Cook care nu s-au adaptat la era internetului au dat faliment. Instagram, Facebook și Youtube au schimbat modul de promovare, în special în industria turismului. Noi ne inspirăm unde să călătorim din profilul prietenilor pe Instagram.

Companiile online de turism au înțeles acest lucru și oferă reduceri și comisioane pentru fiecare recomandare, pentru a atrage clienți noi pe platforma lor.

Privește mai întâi acest video scurt pentru ați face o idee cum funcționează această industrie. Așa câștigă majoritatea influencerilor și principalul motiv în goana după urmăritori.

Ai văzut cât este de simplu, da? Distribui un link pe Facebook sau Instagram și de fiecare dată când cineva se înregistrează de pe linkul distribuit de tine tu câștigi un comision, la fel și persoana invitată obține un credit de aproximativ $30 – $50. Ambii câștigați.

De ce îți oferă compania acest credit? Simplu. Tu tocmai ai adus un client garantat companiei. Compania ar fi cheltuit mult mai mulți bani pe publicitate pentru a ajunge la un posibil client.

De exemplu, o companie de turism ar trebui să investească foarte mulți bani în publicitate pentru ca oferta lor să ajungă la tine, iar aceasta nu le garantează că tu vei cumpăra o vacanță de la această agenție de turism.

Însă, este posibil ca acea publicitate care tot ția apărut dea lungul timpului pe Facebook, Instagram, YouTube sau TV să-ți trezească curiozitatea și la un moment dat să te hotărăști să pleci într-o vacanță să vizitezi Croația sau Grecia, Santorini etc.

Oamenii merg în vacanță inspirându-se de pe internet. Tot mai mulți preferă să rezerve online decât să se adreseze la o agenție locală de tursim.

Revenind la exemplul de sus, agenția de turism cheltuie bani pe publicitate ca să te convingă pe tine și prietenii tăi să cumpărați vacanțe prin intermediul aceastei agenții.

Însă după cum se observă în ultimul timp, este mult mai probabil ca tu să mergi cu prietenii tăi în vacanță fără a apela la o agenție de tursim, pentru că sunt atâtea informații pe internet depsre trasee, hotele și locuri de vizitat încât nu mai vezi motivul pentru care ai plăti bani în plus unei agenții.

Citești pe un blog despre traseul spre Grecia și locurile de vizitat, apoi faci rezervări pentru cazare pe booking.com sau airbnb.com și te inspiri de pe tripadvisor.com unde să mănânci.

Toate aceste rezervări le faci online, iar agneția care a cheltuit bani pe publicitate rămîne doar cu cheltuiala și cu faptul că ți-a trezit curiozitatea 🙂 dar în final ei nu au câștigat nici un ban pentru că tu ai rezervat direct de pe internet.

În ultimul timp publicitatea cea mai eficientă nu mai este la TV ci recomandarea Influencerilor și a bloggerilor.

Cum câștigă influencerii și bloggerii comisionul în locul agenției de tursim? Și tu poți la fel, la o scară mai mică.

Toate companiile mari din lume îți plătesc un anumit comision dacă le recomanzi un client. Exact așa fac bani toți travel bloggerii.

Agențiile de turism te bombardeaza cu publicitate directă însă un influencer nu-ți zice direct să cumperi ci mai degrabă îți trezește indirect dorința – îți influențează decizia de a vizita acel loc.

Un cuplu au rămas șocați când au văzut că oamenii călătoresc pe urmele lor pentru a le “copia” pozele de pe Instagram 🙂

Iată de ce Instagram este cea mai bună metodă de promovare, iar companiile preferă să plătească persoanele care aduc clienți concreți decât publicitatea la TV.

Booking.com plătește 40% comision pentru fiecare recomandare. Pentru fiecare link distribuit pe Facebook ai putea să faci bani pentru următoarea ta vacanță. Cu cât mai multe persoane intră pe linkul tău, cu atât mai multe șanse să faci mai mulți bani.

Acesta este “secretul” veniturilor online a celor care câștigă în această industrie foarte mare.

Cea mai mare companie de turism online îți plătește comision pentru promovarea care o faci cu pozele din vacanță. Călătorești și faci bani pentru următoarea ta vacanță.

Află cum poți să faci bani distribuind așa articol.

Distribuie linkul