Cum să faci bani cu Airbnb și Booking

Poți câștiga în jur de $500 de dolari lunar închiriind un apartament pe termen scurt,

sau poți câștiga din recomandări prin Facebook sau blog personal.

Dacă e prima dată când auzi de Airbnb, fii sigur că nu va fi ultima.

Airbnb.com este o platformă prin care poți închiria aproape în toată lumea apartamente sau vile pe perioade scurte. Platforma devine din ce în ce mai utilizată pentru că sunt avantaje mari atât pentru turiști cât și pentru gazde.

Practic, această platformă online conectează turiștii (toți cei care caută cazare mai ieftină sau mai deosebită) cu gazdele (toți cei care au de oferit spre închiriere ceva de la o cameră la o vilă). Plățile se fac prin Airbnb, care își păstrează un comision atât de la turist cât și de la gazdă. Airbnb este cel mai mare jucător de acest tip pe piață, prezent în peste 190 de țări și cu peste 60,000,000 de turiști ca clienți.

TRAVEL & FREEDOM

Are you daydreaming about creating a travel blog where you could share your experiences with others, but you have no idea how to start one?

Anul trecut, peste 2 milioane de turişti au vizitat Bucureştiul, oraş ce se conturează ca ţintă turistică şi de city break. Unii turişti nu aleg hotelurile clasice, ci unităţi de cazare mai puţin obişnuite, precum apartamente închiriate în regim hotelier pe Airbnb.

Poți folosi Airbnb ca simplu turist. Introduci destinția unde vrei să călătorești și vei obține toate locuințele disponibile pe perioada selectată însoțide de poze și cel mai important, vei putea citi părerile altor turiști despre fiecare locație.

Intră pe acest link și obții o redcuere de $35 pentru prima ta vacanță prin Airbnb.

Dacă ai o locuință de închiriat este mult mai avantajos să o oferi prin Airbnb decât să încerci să o închiriezi pe perioadă lungă.

O garsonieră centrală în Bucureşti se poate închiria în mod tradiţional cu 300-400 de euro pe lună. Pentru aceeaşi locuinţă închiriată cu 20-25 de euro pe noapte, cu un grad de ocupare de 60-70%, câştigi cam 550 de euro.

Locația este cea mai importantă. De preferat zona centrală sau zonele din apropierea obiectivelor de afaceri. Un cartier surpriză este Berceni, unde cazările pe termen scurt sunt căutate de însoțitorii pacienților care vin din țară la spital pentru analize, investigații sau chiar internări.

Cel mai mare randament (de 8,5%) este înregistrat de locuinţele din cartierul bucureştean Dristor, iar investiţia de 78.000 de euro (cât este în medie preţul de achiziţie al unui apartament cu două camere) ar urma să fie amortizată în mai puţin de 12 ani, potrivit datelor imobiliare.ro şi calculelor ZF.

Aici te poți înregistra ca gazdă pe Airbnb și poți să începi să câștigi bani din chirie pe cea mai populară platformă care îți v-a aduce lunar turiști din diferite țări.

Poți să faci bani pe Airbnb și Booking.com chiar dacă nu ai o locuință de închiriat.

Dacă nu ai 40.000-80.000 euro de investit într-un apartament, există și alte metode să faci 500 euro lunar cu Airbnb și Booking.

Dacă cineva se înregistrează pe Airbnb pe unul din linkurile de mai sus, sau pe acest link, persoana dată primește o reducere de $30 iar Airbnb îmi dă mie $25 bonus pentru călătorii.

La fel câștig un comision defiecare dată când cineva rezervă un hotel pe Booking.com de pe linkul meu unic.

Există o aplicație pe mobil care e ca Uber în industria turismului, unde poți câștiga mai mulți bani decât Airbnb și Booking.

Cu cât mai mulți oameni ajung pe acest articol, cu atât mai multe șanse pentru mine să fac bani. Tot ce trebuie eu să fac este să distribui acest articol pe Facebook, Instagram și alte rețele de socializare pentru a avea mai multe vizite pe linkul meu.

Privește acest video dacă vrei să afli mai multe detalii cum fac eu bani doar pentru simpla distribuire a articolelor de acest gen pe rețelele de socializare și prietenilor.

În acest video vei vedea și câți bani fac lunar prin simpla distribuire a unor articole pe Facebook și Instagram.


Cum poți face 630$ lunar cu poze pe Instagram și un share pe Facebook?

Cu câțiva ani în urmă Internetul era ceva complicat pentru mulți oameni. Azi și cei de 80 ani știu de YouTube și Viber.

Acum poți să faci bani pe internet cu un smartphone și un simplu share pe rețelele de socializare.

Cum poți câștigia de la 25$ pentru o poză din vacanță?

Tot mai multe companii preferă promovarea pe rețelele de socializare deoarece eset mai eficientă și mai ieftină decât publicitatea tradițională.

Oricine poate face bani cu această aplicație, fără să fii vrio vedetă super cunoscută.

Cum să-ți creezi propriul blog sau un site de vânzări online fără cunoștințe tehnice?

Crează site în 15 min.

Câteva clik-uri urmărind pașii din ghid și ai site.

Alege design și adaugă conținut

Alegi cum să arate site-ul tău și adaugi conținutul.

Promovează și câștigă bani

Promovează site-ul și monetizează traficul.