Cum poți face bani pe Instagram și distribuind link-uri pe Facebook?

E real să faci bani doar distribuind poze din vacanță pe rețelele de socilizare? Cum fac bani travel bloggerii? Cum te plătesc companiile de turism pentru publicitatea care o faci pentru ei?

Este mai simplu ca niciodată acum să faci bani pe internet cu Instagram și Facebook decât crezi. Toată lumea caută inspirație pe rețelele de socializare pentru viitoarea lor vacanță.

Un studiu demonstrează că 76% din utilizatorii social media postează poze din vacanță pe profilul lor iar 52% se inspiră să călătorească din pozele prietenilor săi.

De aceea se estimează că companiile vor cheltui peste $1 miliard de dolari anul acesta pe Instagram. Pentru companii aceasta este cea mai eficientă metodă de promovare.

La fel cum UBER a revoluționat industria de taxi, așa apar și companii de tursim cu un concept asemănător.

Companiile preferă să plătească un comision pentru orice recomandare a unui prieten care devine clientul lor. Astfel ei plătesc o sumă fixă pentru un clinet real.

Instagram a devenit o platformă prin care țările promovează turismul cu ajutorul travel bloggerilor și persoanelor obișnuite care postează tot mai des poze din vacanță.

Cu Airbnb poți ușor să câștigi credit care îl vei folosi pentru vacanțele tale dar cea mai profitabilă sursă de venit pentru un travel bloger este DreamTrips.

Ce este DreamTrips și cum poți câștiga venit pasiv cu așa poze din vacanță?

În videourile anterioare am explicat cum marile companii ca Airbnb.com, Booking.com, Amazon.com, Aliexpress.com etc. plătesc comision pentru fiecre recomandare de pe linkul tău special de afiliere.

Cel mai mare profit noi obținem de la agenția de turism WorldVentures (DreamTrips). Priveșe acest video pentru a afla detalii despre DreamTrips. Pentru întrebări contacteaza-ne de pe linkul de jos.

Partea cea mai minunată este că ai la dispozitție toate instrumentele necesare pentru promovare și un ghid practic cum să te promovezi pe Instagram pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Nu este nevoie să “deranjezi” prietenii și a încerca să le “vinzi” idea. Oamenilor nu le place să le vinzi ceva, în schimb ne place să călătorim și toți vrem bani în plus.


Când e vorba de venit pasiv, mulți se gândesc la închirierea unui apartament (avem un articol special despre cum să faci mai mulți bani cu Airbnb și Booking din chirie). Însă investiția este destul de mare. Pentru un venit pasiv de 300€ lunar ar trebui să investești minim 40.000€

Cu DreamTrips și acest site cu articole, faci peste 1.000$ lunar doar distribuind articole pe net.

Datorită acestui site poți câștiga bani doar distribuind articole pe Facebook. Simplu. Distribui articole pe rețelel de socializare cum faci de obicei, iar în final oamenii interesați singuri ajung să se înregistreze pe site, astfel devenind clienții tăi. Clinetul singur ia decizia dacă vrea să se înregistreze fără să fie forțat de către cienva. Aceste articole sunt create în așa fel, ca pas cu pas, să trezească curiozitatea oamenilor și să-i apropie tot mai mult de pasul de a se înregistra pe site.

Pentru lista de articole și orice întrebări, intră în contul tău personal unde găsești linkurile și unde poți să ne contactezi pentru orice întrebări.