Cum să-ți întărești imunitatea pe timp de pandemie cu elixirul ce conține 36 super alimente 100% bio, fără gluten

Super-alimentele sunt alimente care conțin o cantitate mare de vitamine, nutrienți și antioxidanți sau au alte proprietăți nutritive speciale. Obțineți o gamă largă de alimente din întreaga lume, combinate într-un amestec sinergic pentru o varietate de beneficii sănătoase.

Construește un sistem imunitar puternic

Sistemul imunitar protejează organismul de afecțiuni sau de corpuri străine ce pot pune sănătatea în pericol. Atunci când funcționează așa cum trebuie, sistemul imunitar identifică și apoi atacă virusurile, bacteriile, paraziții sau orice alte corpuri străine, reușind să le diferențieze pe acestea de țesuturile sănătoase ale organismului.

Sistemul imunitar joacă rolul unui al doilea creier al oganismului și lucrează într-o colaborare perfectă cu sistemul cerebral. În condțiile actuale, în care alimentația este adesea dezechilibrată, în care asistăm la o creștere a poluării atmosferice, iar activitatea fizică nu este cea corespunzătoare, fiecare dintre noi are nevoie de o stimulare a sistemului imunitar.

Consumul de fructe și legume vă poate ajuta să obțineți cantitatea necesară de antioxidanți pentru menținerea unei vieți sănătoase. Aceste substanțe din mâncare ajută celulele să se protejeze de radicalii liberi, molecule care le pot distruge.

MOA este creat din 36 ingrediente pure, puteți fi sigur că primiți beneficii sănătoase, combinate împreună într-o singură sursă. Amestecul de super-alimente al MOA este încărcat cu fitonutrienți concentrați care funcționează sinergic cu corpul tău, hrănind la nivel celular pentru beneficii optime pentru sănătate. Tot ce trebuie să faci este să iei o doză de două ori pe zi pentru a te bucura de beneficii.

Ingrediente:

Apa, mango (Mangifera indica) piure de fructe, prune (Prunus domesticus) concentrat de suc de fructe, rodie (Punica) granatum) concentrat de suc de fructe, mure (Rubus fruticosus) concentrat de suc de fructe, aromatizant (semințe de in fermentate și oregano ulei), pere (Pyrus communis) concentrat de suc de fructe, afine (Vaccinium oxycoccus) concentrat de suc de fructe, vișine (Prunus) cerasus) concentrat de suc de fructe, coacăz negru (Ribes nigrum L) fructe concentrat de suc, concentrat de suc de fructe noni (Morinda citrifolia), piure de fructe cu mangostan (Garcinia mangostana), goji (Lycium) barbarum) piure de boabe, acai (Euterpe oleracea) suc de boabe, aloe vera (Aloe barbadensis) gel de frunze, cireș acerola (Malpighia glabra) suc de fructe, dextroză, maltodextrină, piersic (Prunus persica) fructe concentrat de suc, concentrat de suc de mere (Malus domestica), concentrat de suc de fructe, mămăligă (Sambucus nigra) natural aromatizant, îngroșător (guma xantan), Bergavit® 40 bergamotă (Citrus) bergamia Risso & Poit.), ciuperca reishi (Ganoderma lucidum) pulbere, shiitake (Lentinula edodes) pulbere de ciuperci, cordyceps (Cordyceps sinensis) pulbere de ciuperci, ciupercă de migdale (Agaricus blazei) pulbere, crudul Leului (Hericium erinaceus) pulbere de ciuperci, ceai alb (Camellia sinensis) extract de frunze, semințe de chimen negru (Nigella sativa), maitake (Grifola frondosa) pulbere de ciuperci, extract de struguri (Vitis vinifera) natural aromă de căpșuni, ceai verde (Camellia sinensis) extract de frunze, îndulcitor (glicozide steviol), fructe de ardei negru (Piper nigrum) extract, afine (Vaccinium angustifolium) piure de fructe, piure (Sambucus nigra) piure de fructe, portocaliu (Citrus sinensis) piure de fructe, pulbere de frunze de crenguță (Ascophyllum nodosum), turmeric (Curcuma longa) pulbere de rizom.

Beneficii:

  • Superalimente și superfructe puternice
  • Ingrediente dens-nutritive și cu un nivel scăzut de glicemie
  • Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ
  • Procesul de cultivare patentat Mycofusion ™ îmbunătățește abilitățile de stimulare a imunității
  • Sporește metabolismul și energia
  • Conține Bergavit® pentru a sprijini sănătatea generală
  • Conține BioPerine® pentru o biodisponibilitate crescută

Sănătate la pachet

Câți oameni au o dietă echilibrată și aportul necesar de vitamine și minerale? Foarte puțini, iar cei care încearcă, sunt nevoiți să caute produsele necesare de calitate pentru a face mixul necesar de vitamine. Pe lângă faptul că unele produse sunt mai greu de găsit, trebuie să te asiguri că sunt de cea mai bună calitate, bio și fără conservanți.

Pentru o absorbție mai bună ai nevoie de un storcător de suc cu stoarcere la rece sau un blender. Prepararea unui așa mix, timp de o lună, crează destul de multe inconviniețe.

Cu MOA ai toate super alimentele într-un pachet simplu, care îl poți lua în geantă, ânainte de școală, serviciu sau sport. Consumă un pachet MOA de 2 ori pe zi timp de 30 de zile și ajută oragnismul tău să dezvolte un sistem imunitar puternic .

Și tu te poți bucura de efectele benefice ale acestor super alimente

Vitamina C – este unul dintre cei mai siguri si mai eficienți nutrienți

Printre beneficiile sale se numără protejarea organismului împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi și chiar împotriva îmbătrânirii pielii.

Vináli este un amestec de extract de semințe de struguri, vitamina C și bioflavonoide ce oferă antioxidanți puternici care promovează sănătatea celulelor, elasticitatea pielii, sănătatea sistemului imunitar și protecția împotriva radicalilor liberi. Acestea împreună au demonstrat că încurajează efectele anti-îmbătrânire.

Extractul de semințe de struguri este unul dintre cele mai puternice ingrediente cunoscute de om. Este semnificativ mai puternic decât vitamina C și vitamina E atunci când este utilizat singur. Atunci când este utilizat în combinație cu vitamina C, așa cum este în Vináli, există un efect sinergic care îl face și mai puternic.

Ai grijă de sănătatea ta. Alege produsele care te ajută să ai un sitem imunitar puternic, un corp sănătos la interior și exterior.

Nutrifii

O colecție de suplimente premium pentru a oferi organismului dvs. sprijinul nutrițional de care are nevoie pentru o sănătate optimă.

Slenderiiz

Slenderiiz oferă o soluție sigură și pe termen lung de pierdere în greutate, cu rezultate superioare celor ale dietei și exercițiilor fizice.

Jouvé

Jouvé este un brand revoluționar de piele cu o selecție de produse de înaltă performanță care dezvăluie o strălucire adevărată și tinerețe.

Descoperă toate produsele

Distribuie linkul